Wat klanten zeggen..

Een dikke ‘Dank je wel!’ voor de afgelopen tijd! Dat wat ik hoopte te bereiken met jouw traject is ook zeker gebeurd; de blinde vlekken die ik had, de soort impasse met mezelf waar ik inzat, het gevoel op een rotonde te zitten en niet te weten welke afslag te nemen, daar is lucht in gekomen, dankzij de Scan, dankzij jou. Veel dingen stonden bij mij bewust/onbewust op pauze en dat werd letterlijk zichtbaar door de scan, gaf mij duidelijk aan dat dat niet de manier was om uit te rusten of ‘m’n gram te halen in het leven’, maar kreeg wel handvatten hoe dan wel. De Verdiepingsdag was bijna magisch; wat voelde ik me begrepen en geconnect met je, het leerde me ook weer zoveel over mezelf, over hoe ik veel meer op mezelf mag vertrouwen en hoeveel dingen met elkaar samenhangen. Het sparren/levelen met jou (zo zie ik het iig) gaf elke keer zoveel inzichten en weer mogelijkheden waardoor ik weer verder kon. Het heeft mij persoonlijk, maar ook voor mijn inzichten voor mijn business, veel gebracht en daar ben ik je dus erg dankbaar voor!

Eline – HSP COACH & Pijntherapeut

“Dat we veel overtuigingen en ballast meenemen uit ons familiesysteem, was voor mij niets nieuws. Maar welke overtuigingen dat precies zijn, bleef altijd een raadsel. Fascinerend vond ik het dat de Scan me dat precies kon vertellen. Ik herkende wat de scan mij liet zien en het heeft me ontzettend geholpen om in beweging te komen. Doordat het zo specifiek is, blijf je niet wikken en wegen over wat er nodig zou zijn om de patronen te doorbreken. De begeleiding van Marieke vond ik fijn. Ze legt je goed uit wat er te zien op de scan, maar ze vult het niet voor je in. Ze helpt je om de antwoorden in jezelf te vinden. Kortom wil je echt stappen maken? Niet eindeloos twijfelen over wat een goede richting zou zijn om antwoorden te vinden? Ga dan voor ScanCoaching!”

Carlijn – Systemisch coach 

“Marieke haalt echt alles bij jou naar boven, ook als je er zelf nog niet van bewust bent.
 Zij zorgt er altijd voor dat je met een nieuwe, frisse blik naar jezelf kijkt en de stappen gaat zetten die jij al zo lang van plan bent.” 

Elroy- Holistisch therapeut, coach & acupuncturist

“Tijdens een gesprek met Marieke merkte ik al snel dat haar kennis, begrip en ervaring met betrekking tot deze onderwerpen breed en diepgaand is. Zij weet waar ze over spreekt en kan goed relativeren. Onze gesprekken hebben bij mij diverse denkprocessen in gang gezet en ik heb in de weken erna daardoor veel nieuwe antwoorden gevonden. Het heeft me weer een stap verder gebracht. Dank je wel Marieke, ik zou het zo nog eens doen.” 

Anoniem 

Marieke kan op een professionele en heel rustige manier jouw scan uitleggen,
je meenemen in wat er in je cellen ligt opgeslagen of op
celniveau te verwerken is.
Ze doet dit met een open mind en geeft je vertrouwen door samen met je mee te kijken
hoe jij weer verder kan komen. Ik raad je zeker aan deze weg met haar in te slaan om valkuilen en hobbels op jouw pad te ervaren en verder te groeien.
In je leven, werk of relaties. Dank je wel voor de inzichten
!

Marko – Zelfstandige adviseur
& Procesbegeleider spirituele mannengroep

“Marieke is een bijzondere, lieve en hele intuïtieve vrouw die je door haar manier van vragen snel naar de kern brengt waar je vast loopt. Ze voelt heel erg goed aan waar je grootste pijn zit en laat hem je zien en voelen waardoor je weer helder hebt waar je nog naar mag kijken op weer een diepere laag. Ik voelde dat ik me snel kon openen, doordat ze me vertrouwen en veiligheid gaf om open te kunnen zijn. Ze heeft hele rake dingen gezegd die me nog dagen bezig hielden en waardoor ik een nog dieper inzicht kreeg.” 

Kristel – HSP Coach & Business healer

Leven & ondernemen vanuit jouw waarheid?